Saturday, June 03, 2006

Konsert Satu AF4 .... BOSAN


My first overall comment can be reflected melalui gambar kat atas nie.

Membosankan, souless dan ntah apa-apa.... baik dari segi persembahan... dan Pengkritik... Adlin pun macam biasa kadang over excited... Rimas secara keseluruhan... Baru half way through...

Dah tak larat dan tak sanggup nak tengok.... Tapi....


Seronok bila tengok Faizal perform!

Nasib baik Faizal ada (bias lah tu) ... nampaknya Astro gunakan taktik letak Faizal last... nak suruh tunggu sampai abis lah tu!

Nora is out! Hmmm perasaan I... tak ada rasa apa-apa punnnnn....

4 comments:

ainn said...

mmg btul bosan.. nasib la kat nk abis tu cam ok sket..thx to lotter la kalu tak, xgelak langsung mlm nih..

Karl Hiunzm said...

Hai, saya suka membaca blog untuk menambah ilmu dan maklumat. Setiap hari sekurang-kurangnya saya lawat 20 blog. Blog anda adalah antara yang paling menarik untuk hari ni. Keep up the good work!

Terlanjur saya di sini, tahukah anda apa yang BOLEH MENJADIKAN ANDA KAYA. Sistem Menjana Wang Secara Automatik. Pendaftaran Percuma. Peluang peluang perniagaan di rumah di sini.

Anonymous said...

Very nice site! Philadelphia 8 alarm fire hancock Mobile phone ring ring No prescription needed for nexium Latin declension chart Anal ass infiniti dealer baltimore bmw cars m3 new Bmw 5 series used wellbutrin xl side effects glass contact lenses Meridia product Body kit for bmw 325 Bmw business cd Dohc inline oldsmobile bravada engine vortec http://www.suzuki-atv-part.info/next-bmw-m3.html used audi for sale

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! 9blow dryers Cheap bontril sr prices overnight free shipping Cincinnati texas holdem 1964 pontiac gto history Mesotherapy origin electrostatic plotters