Thursday, June 08, 2006

Pak Lah Bukan Pilihan Pertama?

Dari malaysiakini.com

Tun Matathir dipetik sebagai berkata yang Pak Lah bukanlah First Choice beliau untuk mengantikannya sebagai PM Malaysia. Beliau juga turut membayangkan yang beliau telah tersalah pilih penganti beliau.....

Komen saya:

Inilah kritikan yang paling kasar dan lantang terhadap kepimpinan Pak Lah dari Tun Mahathir. Mungkin sekarang Tun boleh merasakan apa yang telah dirasakan oleh bekas-bekas PM sebelum beliau seperti Tunku Abdul Rahman dan Tun Hussein Onn.

Tunku pernah berkata yang beliau sepatutnya tidak menerima Tun M kedalam UMNO setelah beliau dipecat. Tun Hussein juga dikhabarkan pernah berkata yang beliau telah tersalah lantik Tun M sebagai Timbalan Pm pada masa itu.

Dunia ini berputar. dan putaran tetap akan berlaku.

Wassalam.

4 comments:

sultanmuzaffar said...

kelakar kelakar kelakar...

My Point of View said...

dunia yg berpusing-pusing... hari ni kita buat org, esok org buat kita balik...

Wan Keembong said...

Ya, dunia memang berputar. Kalau tidak siang tak jadi malam dan malam tak jadi siang. Dulu kita berkuasa, sekarang kita tidak. Dulu kita di sanjung, sekarang kita dihindari. Dulu kita `sepak' keluar yang menentang kita dari UMNO sekarang kita pula terpinggir.

Oleh it sabarlah, kerana itu adalah tanda keimanan.

Anonymous said...

Keep up the good work
Fluorescent under cabinet fixtures mattresses foam Provigil lethal Order viagra online as low as $59 Hummer winblad Brittany murphy sex clips com Spectre lcd Pregnant girl oven mitt