Thursday, October 06, 2005

Bazaar Ramadhan Blogger

Sempena bulan Ramadhan ni, nak buat on-line sale! Tak perlu permit kot!

Product ni I beli masa di Jakarta, kalau minat please lah email me ya... or order through the tag board. Kalau rasa nak raya ni pakai fabrik macam yang di jual di butik ekslusive.. boleh lah order...
















Yang ini Ready Made Tudung- (Pashmira - Colour Pelbagai)
Price from RM 30 - 45




Ini Telekung (Made in Indonesia)
Kain Cotton RM 50 ( datang dgn bag dia sekali)
Kain kebaya (belum siap- Baju, Kain and Tudung)
Fabrik Jenis Kasa Lembut (bukan macam yang kat Jln TAR tu)
Price RM 100 (colour pelbagai)

7 comments:

xoxo said...

harga tu termasuk kos pos penghantaran ke?

My Point of View said...

itu harga COD, COD anywhere in Kl is free.

Kalau postal depending on area lah, between RM 5 - 15 postal cost, semenanjung malaysia and RM 15-25 Sabah n Sarawak. Lebih kurang lah macam tu.

Anonymous said...

camner nak order?

My Point of View said...

Order by email at mamanview@yahoo.com, bagi hp no and saya akan call u to arrange for viewing.

Anonymous said...

Tudung tu ada satu kaler je ke? jenis kain apa tu?

My Point of View said...

kain colour mcm2, tapi yg tinggal just corak mcm batik. Kain Pashmir

Anonymous said...

I discuss this topic daily myself. I also have a website that talks about ads antique classified free picture related things. Go check it out if you get a chance.