Friday, April 07, 2006

Menang Rancangan Realiti, Terus Jadi Jutawan?

Terbaca tentang 'One in A Million'.

Pemenang akan dapat hadiah RM 1 Juta! Banyak betul tu.

Kalau Mawi jadi jutawan dalam 6 bulan, ni instant, macam masak maggie pun kena tunggu 2 minit. Tak ada ke penyanyi yang dah bertahun-tahun menyanyi nak masuk, manalah tau, kut2 menang boleh jadi senang....

Jadi kalau masuk tu adalah juga harapan nak jadi senang hasil menyanyi, tak payah nak kutuk-kutuk budak2 reality show ni lagi ha... maggie mee le dan apa2 ayat-ayat dengki tu.

Nak tengok benorlah, kut2 sapa2 yang perasan dia nyanyi dengan betul campare dengan Mawi yang dulu sumbang tu boleh ke orang-orang terima dan undi dia.

Ha ha ha..... Cuba jangan tak cuba....

3 comments:

Anonymous said...

I like mawi but I'm sure not the fanatic.Salah ke suka mawi?. Kenapa ramai suka kutuk mawi . He just one of the stories in our like as it fade away. Harap jangan serius sangat benda2 ni. Marah sampai masuk paper dan lain2.

Anonymous said...

"one in a million" ...open to all ..pro singers and non-pro. 1 million will not be in cash entirely but in various forms like ecording fees, promotion expenses, video clips ...etc ...so whoever won will not be an instant millionaire.

Anonymous said...

This is very interesting site... »