Wednesday, February 01, 2006

Macam-macam ada

AJL ni Mawi boleh menang ke.. eh bukan Mawi la... M.Nasir dan Loloq. Amacam... ada chance ker nak dapat persembahan terbaik? Sengit jugak kali ni. Boleh ke Mawi lawan yg senior tu... depa boleh lentuk badan... Mawi boleh ke?

Sebut Mawi, ingat melodi... Kata orang Melodi dah kurang ajar? memang dari dulu pun... abis sampai sanggup kata yang ada satu kompilasi album rock tu album menyemak... dan tak ada kualiti, sampai baling kat meja produser... apa citer tu? yang kita tengok perangai depa lagi semak... Apa kata kalau kita baling camera kat depa.... boleh kut? Malaysia Boleh kan....

Sebab 'Malaysia boleh' jugalah ada antara kita yang membeli rumah, dah dapat kunci 4 bulan, tapi CF tak kuar lagi. Seperti kata Karam Singh Walia di buletin utama (TV3) ini penghinaan pada kita sebagai pengguna. Wahai Selangor, kata negeri maju? hal-hal macam ni pun takkan tak boleh settle. Ni air pun tak ada, hanya harap elektrik... dah 4 bulan dah ooiiii... negeri maju?

Dalam negeri maju ni jugaklah, disko yang kena sebu 25 kali masih belum diarah tutup. Macam mana nie, takkan tak ada 'co-ordination'?

Yang ni orang kita, atau lebih tepat, orang Selangor kena tengok-tengok lah...

3 comments:

mahaza said...

Lately TV3 membongkar banyak kes-kes di Selangor terutamanya... ada orang dah tak berkenan dgn Khir Toyo ye?

My Point of View said...

semenjak Zainal Rashid datang dari NTV 7 ke TV3, banyak bongkaran yg di ketengahkan...

Biar depa ahli politik nie jaga2 sikit... elok juga tu

lontongkering said...

membongkar rahsia tu baik ... tapi budi bahasa kena lah jaga jugak ... karam singh guna cara yang betul hihihiihihi ini patut di contohi ...
bab melodi tu ... sungguh kurang sopan aku yang tengok pun naik bosan ... tah apa apa tah ...tak hormat langsung main terjah org tu dalam meeting ... tau ler nak selesaikan isu ..tapi bagi aku tak der pun isu yang terselesai ... bikin panas jek ....