Sunday, June 11, 2006

Depa tak buat homework ke?

Nak tanya kat pengkritik minggu nie... Hangpa tak buat homework ke? Adlin tak tengok diari ke? Fran masih tak faham format...

Yang paling sedih Bob 'Berteraboq' Lokman cakap apa tu? Parkinson .... alahai.. hang nie Bob kena sambaq petir baru hang tau...

Mampus dan bangsat ni kenapa?

Baju pakaian depa nie sapa yang pilih... alahai... macam penyanyi dangdut pun ada, yang macam clown kar carrefour pun ada... Alahai... untung banyak duit sms dok masih nak sep beli baju lagi ka astro ooiiiii... apa ni... dah lah standard macam nyanyi funfair... aaaa amirul apa yang hang masuk ... kalau tak mau jangan lah masukkk....

Haziq... yang dok ketaq... napa cek oiii... awat tak abih lagi ketaq hang! Dah second wek dah ni...

Salima dah macam anak hindustan... tapi kalau harap tudung hang untuk pancing undi elok tak yah masuk lah Salima.... buat malu... Sham Kamikaze... arrangment lagu Salima pun macam hampeh padi...

Orang Sarawak, hangpa pakat pi lah undi kat amirul tu.... esok kuar album dia hangpa beli lah nooooo..... Nampak dia macam budak tak abih sekolah duk stail lagu tu.

Lotter rambut pesen tak tau nak kata lah... sekali tengok macam muka budak punk dalam mastika... Sapalah yang duk jaga wordrobe nieee......

Mampuih... Bangsat sungguh lah AF4 kali nieeeeee.....

6 comments:

spagirl said...

Tangan haziq tu bukan terketar2 nervous lah, saya rasa dia memang jenis tangan tak steady, i know some people yg macam tu, rileklah...bukannya cacatpun. Perkara kecil je tu. Tak baik si Bob 'fat & nasty' Lokman tu cakap parkinson. Sambar petir kasi kat Bob tu parkinson baru tahu.

Anonymous said...

Setuju AF4 paling boring, persembahan Salima paling boring dlm sejarah AF

Karl Hiunzm said...

Hai, Anda mempunyai blog yang hebat! Saya akan bookmark blog anda!

Saya ada website kerja dari rumah. Peluang kerja dari rumah di sini.

Lawatilah website saya bila ada masa lapang :-)

Anonymous said...

adlin tu mmg la kdg2 dia tegur tu niat dia baik..tp niat tak menghalalkan cara...mcm dia tegur saleem tapi tempiasnya bkn kena pd saleem sorg...saleem ada anak2...kesian kat anak2 dia yg dh beso tu..malu la dep kat org luar...salima tu ntah laa...tak salah minat seni tp baik nyanyi lagu cam waheeda tu dr naynyi lagu yg tak sesuai...nk kata suara bes tu xla jgk...mcm2 ada dlm AF ni..tp org duk undi hat yg depa suka yg berbakat cm farhan n velvet org tak pandang pun...org kata velver gedik...rsnya dia bkn gedik tp mmg jenis dia ckp kuat n lurus orgnya nk kata gedik?gedik lg marsha AF3..sora lagi xsedap blehla plak menang n bertahan lama...pelik...dlm sejarah AF ni...salima, nana, mas, liza lebih baik cari bakat yg anda blh..nk nyanyi?lupakan ajer laa

Anonymous said...

hang Sebut pasal orang sarawak tu, tau ker yang undi amirul tu org sarawak. Setahu saya org sarawak kureng sikit nak mengundi Afundi ni, walaupun mengikuti perkembangannya... tak taulah saya trend dah berubah kot. maaflah bang maman, sekali kala nak sebut org sarawak bodoh mengundi amirul tu... biaqlah buat selidik dulu. Sebab bang maman lah aku org sarawak akan terus undi amirul..... bodoh ker aku???

Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Discount anti spam filter oe Disney wide world of sports address Private long term care insurance Zits lenses eyeglasses Cheap propecia au columbus golf Hair on cowhide covered furniture birth control pill acne Download dvd for window media player 10 Compact flash panel mount connectors