Thursday, January 26, 2006

Lost Soul Wondering Around?

Of late, kedapatan lost soul yang wondering around the web and blog yang nak menunjuk terror dan betapa pandainya dia.

Suara-suaran yang berhajat memusnahkan nie, pada mulanya malas nak saya layan. Tetapi bila kita sedari yang hatinya yang tebal dengan sifat dengki dan perasaan riak yang semacam, rasanya sesuatu mestilah dilakukan.

Yang sedihnya mereka nie berlagak pandai di tempat orang dengan attitude seperti morale police, sayangnya penakut bertopengkan nama samaran!

Kalau berani saya cabar keluar... tunjukkan diri anda... jangan hanya tau cakap.. macam tin kosong... kita akan dengar pendapat anda, jika kami merasakan yang diri anda benar-benar hebat.

Sekurang-kurangnya jika anda telah berjaya dalam kerjaya...jgn cakaplah khidmat masyarakat.. kita tak expect lah pun... jika anda mampu proove kan yang anda seorang yang berjaya... dan lebih baik dr orang yang lain... keluar... tunjukkan diri anda... ini cabaran dari saya.. dan juga pembaca2 yang dah naik letih dengan ragam anda...

apa lagi guracus... artikel ini untuk anda... we are just tired of you.... kalau tak sanggup... get the f**k out of my blog.....

Jawapan kepada Guracus: orang yang sarcastic mesti di balas balik dgn kenyataan yg sarcastic ....

alah... semua respons (yg kononnya, mengikut kata dia respon... mcm apa-apa punya respon) dia yang menunjukkan kebodohan dia, memang mcm biasa lah.. semua posting dia mmg posting bodoh... mulai saat ini.. saya banished Guracus dari sertai blog ini.. heheheheh Guracus durjana.. gi sekolah dulu, then dtg balik ... ok... macam juga... sultanmuzaffar, saya gelak jatuh katil baca respon Guracus..... Tak sangka ada orang yg betul2 bodoh macam dia nie... Guracus I pity whoever you are.... (mesti baca dengan tone yang sarcastic)

8 comments:

sampoy said...

maman,

Apa masalah yang sebenarnya? Tak habis2 lagi ke? This is your Blog maman ... delete aje mana yang maman rasa patut

Anonymous said...

I agree with sampoy.. delete je bang... buat menyemak mata and hati je...

Anon of 2.49pm

My Point of View said...

Kita masih tunggu respon dari dia ... selagi dia tak kenal kan diri dia yg kononnya amat HEBAT tu, selagi tu lah dia tak ada tempat kat sini...

last week I out-station, bolehlah dia tunjuk terror... tuan rumah x ada...

Anonymous said...

Apa cerita ni....

My Point of View said...

kisah seorang durjana yang berlagak hebat...

sultanmuzaffar said...

hahahahaha....gelak bawah katil

Anonymous said...

Apa respon dia? Nak jugak tau...

Anon of 2.49pm

My Point of View said...

macam biasa lah.. respon yg macam biasa dia letak kat sini,.. yg menunjukkan apa yg dia buat nie betul, org lain semua salah lah...

tak kuasa dah nak layan dia nie...